Efter en riktigt varm dag med strålande sol och rekordvärme blev det en enkel middag i hamnkrogen. Dagens höjdare var en av två förrätter nämligen den med frasiga kronärtskockor, brödsmulor, picklade krusbär med stracciatelleost och lite balsamico. Den andra var sotad lax med jalapeños, citronkräm och picklad gurka. Allt sköljdes med med en underbar riesling från Reinhaussen.
torsdag 27 juni 2024
Ålabodarnas hamnkrog
Efter en riktigt varm dag med strålande sol och rekordvärme blev det en enkel middag i hamnkrogen. Dagens höjdare var en av två förrätter nämligen den med frasiga kronärtskockor, brödsmulor, picklade krusbär med stracciatelleost och lite balsamico. Den andra var sotad lax med jalapeños, citronkräm och picklad gurka. Allt sköljdes med med en underbar riesling från Reinhaussen.
Etiketter:
hamnliv,
restaurang,
skåne
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar